ALKMAAR - Genoeg deurtjes in de voorstelling van Papaver4kids! Vorige keer kwamen er prachtige verhalen achter vandaan. Zo waren er boeven die een tandenborstel gingen stelen bij de duurste drogist van de stad, maar gelukkig ging op tijd het alarm af en lukte het niet. Ook was er een verhaal over oma en haar driekoppige kat en namen we een kijkje in de medaillefabriek waar heel veel kinderen mochten meespelen. Het was een heerlijke start van het nieuwe seizoen.

In de voorstelling ‘Deurtje dicht en deurtje open’ worden verhalen gespeeld die ter plekke ontstaan. Het is altijd een verassing wat een kind achter één van de deurtjes ziet, en welk verhaal er dan ontstaat. In deze improvisatietheatervoorstelling wordt gespeeld voor en met de kinderen. In veel van de verhalen worden de kinderen uitgenodigd om mee te spelen of vragen de spelers om advies hoe het verhaal verder zou moeten gaan. Voor vaders, moeders, opa’s en oma’s valt er dan ook veel te genieten in deze voorstelling waar kinderen een ster mogen zijn.

Er wordt op zondag 21 november gespeeld in Het Badhuis, Kwerenpad 11, 1811 BB Alkmaar. De voorstelling duurt van 15.00 tot 16.00 uur en kaartjes kosten €5.00. Er is parkeergelegenheid op vijf minuten loopafstand in de parkeergarage ‘Schelphoek’.

In verband met het beperkte aantal plaatsen raden we aan om te reserveren. Kijk hiervoor op www.papaver4kids.nl