ALKMAAR - In de Marconistraat op het industrieterrein van Oudorp is, in een gaaf industrieel pand, Indoor Beach Alkmaar te vinden. Deze indoor strandlocatie is vanaf 1 januari geopend en de perfecte plek voor sportieve activiteiten voor diverse doelgroepen.

Beachsporten zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden. En wat is er nu leuker dan met je voeten in het zachte zand een partijtje beachvolleybal, tennis of voetvolleybal te spelen? En dat 365 dagen per jaar, want indoor, dus regen, kou en wind hebben geen invloed, bij Indoor Beach ALkmaa is het gegarandeerd altijd goed weer

Everyday een beachday is het motto van de eigenaren Mike Bosman en Wim Kingma. 125 kuub zand is er gestort voor deze nieuwe ''hotspot'' van Alkmaar. Er zijn 3 permanente beachvelden neergelegd waar volleybal, tennis en/of voetvolley kan worden gespeeld.

Wat is er allemaal te doen bij Indoor Beach Alkmaar?

Mike gaat er eens goed voor zitten en vertelt: allereerst kun je bij ons een beachveld huren om bijvoorbeeld lekker een uurtje te volleyballen of te tennissen met vrienden. Dit kun je via onze website regelen. Verder zijn er verschillende mogelijkheden om lid te worden van onze sportvereniging. De jeugd van 6 tot 11 jaar laten we kennismaken met beachvolleybal i.c.m. andere beachsporten, heel leerzaam en door de afwisseling ook heel leuk. Voor de jeugd in het voortgezet onderwijs is er een aparte groep, de nadruk ligt op een combinatie van lekker sporten en chillen met je leeftijdsgenoten. En voor volwassenen biedt het lidmaatschap vele mogelijkheden tot onze beachsporten. Ik zou je willen verwijzen naar onze website voor meer informatie.

Tevens hebben we een super gaaf Expeditie Robinson ontwikkelt speciaal voor een onvergetelijk kinderfeestje. Een hindernisbaan, boogschieten, codes kraken en nog veel meer, zoals de welbekende én gevreesde eetproef, welke vooral erg grappig is. Spannend, uitdagend, sportief en vooral....erg leuk.

Voor vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes en bedrijven is Indoor Beach Alkmaar ''the place to be''.

In ieder bedrijf en in ieder team is er weleens de behoefte om samen iets te ondernemen. Teambuilding, creatieve sessies of gewoon even gezellig met elkaar. Van een Expeditie Robinson-achtige activiteit tot Escape Rooms en van darten tot beachvolleybal en beachtennis. Bij Indoor Beach Alkmaar heb je de keuze uit verschillende teamuitjes: van sportief of creatief tot educatief. Welk teamuitje je ook kiest: Indoor Beach Alkmaar brengt jullie dichter bij elkaar. Combineren kan natuurlijk ook! Sluit de dag af met een borrel of heerlijk barbecue in onze gezellige beachbar. Voor zakelijke events is de locatie ook in zijn geheel af te huren.

Neem een kijkje op de website www.indoorbeachalkmaar.nl voor onze mogelijkheden of kom gezellig langs om kennis te maken. Life is better at the beach.