BROEK OP LANGEDIJK - Tijdens de voorjaarsvakantie kan er bij Museum BroekerVeiling weer volop worden genoten van extra kinderactiviteiten bovenop het dagelijkse museumprogramma. Knutselen, koekjes bakken en kaarsen maken. Zo is er bijna iedere dag wel iets bijzonders te doen.

Tijdens het bezoek aan het museum kan je met een audiotour (die zowel een kinder- als een volwassenversie heeft) mee met tuinder Arie. Hij neemt je mee naar allerlei interessante plekken in en rondom het museum.

Verder is er dagelijks de demonstratieveiling; neem plaats in de veilingbanken en druk op het juiste moment! Als kers op de taart vaar je mee in de rondvaartboot door het Rijk der Duizend Eilanden waarbij de kapitein vertelt over de duizenden eilandjes die er vroeger waren.

Op dinsdag 22 februari is er de mogelijkheid om koekjes te bakken. Woensdagmiddag 23 februari kunnen de mooiste kaarsen worden gemaakt en donderdag 24 februari worden er geknutseld aan fraaie vetbollen voor de vogels!

Van zaterdag 18 februari tot en met zondag 6 maart kan je bovendien een leuke speurtocht maken door het museum. Puzzel jij het woord bij elkaar? Dan krijg je aan de balie een lekkere ouderwetse verrassing!

Tijdens de openingstijden van het museum is er uiteraard ook genoeg tijd om even uit te rusten en te genieten van koffie en huisgemaakte appeltaart of een heerlijke, gezonde lunch!

Kijk voor meer informatie over de activiteiten en openingstijden op onze website: www.broekerveiling.nl.