ALKMAAR - Na het grote succes in Wijkcentrum Daalmeer organiseert Het Mantelzorgcentrum samen met Buurthuis de Wachter nu ook in Oudorp de bijeenkomst ‘Voor de Breek’. Met Voor de Breek ontdekken mantelzorgers dat zij niet de enige mantelzorger in hun buurt zijn. Daarnaast mogen zij hun zorgvrager meenemen. Dan hoeft de mantelzorger niet iemand te regelen die op hun naaste let en dat geeft rust. Bovendien is het voor beiden gezellig! De eerste Voor de Breek in de Wachter is op woensdag 26 januari. De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit de regio Alkmaar melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl of rechtstreeks bij Buurthuis de Wachter via info@het-schermereiland.nl of 072 – 512 55 95.

Het thema van de eerste Voor de Breek in Oudorp is high tea/koffie en start om 10.00 uur en is om 12.00 uur weer afgelopen. Iedere bijeenkomst wordt geleid door Monique van Wilsum – Verwijmeren, sociaal cultureel werker bij de Wachter. Het adres van de Wachter is Oudorperdijkje 65 in Alkmaar

Aanmelden
Aanmelden voor alle bijeenkomsten is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl of rechtstreeks bij Buurthuis de Wachter via info@het-schermereiland.nl of 072 – 512 55 95.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 072 - 562 76 18 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.