ALKMAAR - Goed nieuws voor alle Alkmaarders die een koophuis hebben of van plan zijn een huis te kopen. Vandaag heeft Vita Hypotheekadvies namelijk een nieuwe locatie in Alkmaar geopend. De organisatie is hiervoor ingetrokken bij MooiHuys NVM Makelaars aan de Oosterweezenstraat 6B. Ook bij deze nieuwe vestiging kunt u terecht voor deskundig, persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies.

Van starter tot complexe situatie
Hypotheekadviseur Sven Bloetjes is het gezicht van de nieuwe vestiging in Alkmaar: "Wij geven antwoord op al uw vragen over hypotheken. Iedereen heeft immers recht op eerlijk advies en duidelijkheid over de persoonlijke situaties. Wij behandelen daarom ook de complexere scenario's zoals een hypotheek voor ondernemers of een financiering voor een beleggingspand. Voor de meeste gevallen biedt de huidige hypotheekmarkt vaak meer mogelijkheden dan men denkt. Vanuit onze nieuwe vestiging in Alkmaar kunnen wij klanten informeren, adviseren en begeleiden bij hun hypotheekaanvragen."

Erkend Adviseur Duurzaam Wonen
"Dit geldt ook voor het financieren van het verduurzamen van een woning," vervolgt Sven. "Het toepassen van duurzame maatregelen wint namelijk steeds meer aan populariteit. Toch kan de daadwerkelijke toepassing hiervan een erg grote investering zijn. Als Erkend Adviseur Duurzaam Wonen informeer ik zowel woningbezitters als potentiële kopers over de mogelijkheden om de verduurzaming van een woning te financieren. Voor deze groep geldt bijvoorbeeld vaak een aantrekkelijke rente en een hogere maximale hypotheek.

Gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek
Sven sluit af met een oproep aan alle Alkmaarders: "Wij starten altijd met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Heeft u dus vragen over uw huidige of toekomstige hypotheek en zoekt u een deskundige hypotheekadviseur in Alkmaar? Vraag dan gerust een afspraak met mij aan. Ga hiervoor naar onze website of bel 072 - 760 00 86. Tijdens het gratis oriëntatiegesprek beantwoord ik al uw vragen en informeer ik u over uw mogelijkheden. Ook leg ik uit welke vervolgstappen u dient te nemen en met welke kosten u mogelijk te maken krijgt."

Over Vita Hypotheekadvies
Vita Hypotheekadvies (www.vitahypotheekadvies.nl) is in 1997 opgericht als Hypotheek Advies Noord Holland en sinds 2019 actief onder de naam Vita Hypotheekadvies. Als onafhankelijk specialist adviseert en bemiddelt Vita Hypotheekadvies in het afsluiten van hypotheken en verzekeringen. De hypotheekadviesketen heeft inmiddels 11 vestigingen in o.a. Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.