ALKMAAR - Alkmaar Sport biedt in de meivakantie een programma boordevol activiteiten aan voor kinderen vanaf 5 jaar bij Outdoorpark Alkmaar. Van maandag 2 mei t/m vrijdag 6 mei kunnen kinderen van 10.30 tot 12.00 uur meedoen aan de Obstacle Survival op het overzichtelijke park. Voor €2,- extra kunnen de kinderen aansluitend zwemmen bij het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Daarnaast staat er op maandag 2 en vrijdag 6 mei een lasergame avond op het programma. Tot slot kunnen ouders samen met hun kinderen op zondag 1 en 8 mei de obstakels bestormen tijdens het Ouder- en kindklimmen. Meer informatie over de meivakantie is te vinden op www.outdoorparkalkmaar.nl/meivakantie2022.


Aansluitend zwemmen bij zwembad Hoornse Vaart
Onder begeleiding van enthousiaste instructeurs gaan de kinderen tijdens de Obstacle Survival het avontuur aan met de obstakels en tijdens de verschillende teambuildingsactiviteiten. Nog niet uitgespeeld? Deelnemers van de Obstacle Survival kunnen voor maar €2,- een plons nemen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Zwembad Hoornse Vaart pakt tijdens de meivakantie uit met gratis animatie, stormbanen, een Experience Center en het buitenbad is geopend. Obstacle Survival en zwemmen: een ideale combinatie voor een dagje uit!

Lasergamen in het donker
Op maandag 2 en vrijdag 6 mei kunnen jongeren de strijd met elkaar aangaan tijdens de Outdoor Lasergame activiteit bij Outdoorpark Alkmaar. Samen met je vrienden kruip je in de huid van een politie-eenheid. Op een groot park vol met obstakels sta je in een flits oog in oog met je tegenpartij. Het is aan jou en je medespelers om je opponenten uit te schakelen, voordat ze jou te pakken nemen. Kinderen van 10 t/m 15 jaar kunnen van 19.00 - 20.00 uur deelnemen en jongeren in de leeftijdscategorie 16+ jaar van 20.30 - 21.30 uur deelnemen aan de Outdoor Lasergame activiteit.