ALKMAAR - Van 16 tot en met 24 oktober staat de herfstvakantie weer voor de deur. Zwembad Hoornse Vaart pakt uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, een gevarieerd aquafitnessprogramma, gratis animatie op woensdag- en zaterdagmiddag én elke middag een 15-meter lange Water Obstakel Run in het 50-meterbad. Daarnaast organiseert zwembad Hoornse Vaart extra zwemlessen in de herfstvakantie.

Gratis animatie
Het animatieteam heeft leuke activiteiten op het programma staan. Op zaterdagmiddag 16 oktober wordt er een luchtbeddenrace georganiseerd, op woensdagmiddag 20 oktober kunnen de kinderen deelnemen aan de bandenrace en tot slot vallen er op zaterdagmiddag 23 oktober leuke prijzen te winnen tijdens koning duikplank. Het animatieteam staat garant voor heel veel plezier! Kijk voor het hele programma in de herfstvakantie op www.hoornsevaart.nl/vakantie.

Extra zwemlessen
Op verschillende dagen in de herfstvakantie kunnen kinderen deelnemen aan de extra zwemlessen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Op deze dagen zullen alle ondiepe lessen aangeboden worden. De kosten voor deze lessen zijn € 8,50 per les. Iedereen (behalve groep waterfestijn/badje 1 & groep geel / badje 5) – ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport – is van harte welkom om deel te nemen aan de extra zwemlessen. Meer informatie over de extra zwemlessen is te vinden via www.hoornsevaart.nl/Extrazwemlessen.