ALKMAAR/BERGEN/HEERHUGOWAARD/CASTRICUM - Vanaf maandag 6 september zijn alle vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard weer open zonder de beperkende openingstijden die tijdens corona werden gehanteerd. Door corona waren de openingstijden van de vestigingen beperkt. We zijn heel blij weer bezoekers in alle vestigingen te kunnen ontvangen.

Dienstverlening weer maximaal opgestart
Erna Winters, directeur ABC Huis (een bestuurlijke fusie tussen Bibliotheek Kennemerwaard en Artiance) is verheugd dat de deuren van alle ​bibliotheekvestigingen weer maximaal open kunnen: "​Tijdens corona hebben we onze dienstverlening moeten aanpassen en vooral digitaal voortgezet. We hebben de AfhaalBieb georganiseerd waardoor leden gereserveerde boeken konden ophalen. Afgelopen maanden zijn de openingstijden van de vestigingen weer uitgebreid maar nog niet alle vestigingen waren volledig open. Vanaf 6 september hanteren we de openingstijden zoals iedereen dat van ons gewend was, inclusief de zondagopenstelling van de vestiging in Alkmaar Centrum die vanaf 12 september ingaat. Ook onze cursussen, inloopspreekuren en lezingen zijn weer opgestart. We verheugen ons op je bezoek!"

Maatregelen
Met inachtneming van de maatregelen om jouw veiligheid en die van de medewerkers te waarborgen ben je van harte welkom in onze vestigingen. We vragen je om rekening te houden met de geldende coronamaatregelen die te vinden zijn op onze website (www.bknw.nl/corona) en in de bibliotheek zelf.