ALKMAAR - Corona of niet, de liefde gaat altijd door! En zeker op Valentijnsdag. Helaas kan Close-Up door de maatregelen niet langs de deuren gaan om geliefden te verrassen, zoals zij vorig jaar met veel plezier en succes deden. Gelukkig kan dat ook coronaproof. Dus ben je stiekem verliefd? Of hou je na al die jaren nog net zoveel van je partner? Laat dan weten wat je voor jouw dierbare voelt en verras jouw Valentijn met een persoonlijke videoboodschap, overhandigd door één van de Close-Uppers. Je kunt Close-Up boeken via https://lp.webity.nl/valentijnsdag.

Voorzitter Laura Kroon: “Vorig jaar hebben we met onze zang veel mensen geraakt op Valentijnsdag. Dat willen we dit jaar weer doen. Gelukkig hebben we een manier bedacht om in deze bijzondere tijd toch de liefde te kunnen brengen als koor.”

Muzikale groet

Op zondag 14 februari reizen leden van onze vocal group solo door Noord-Holland en brengen een boeket, een romantische kaart en een QR-code naar het adres van jouw keuze. De ontvanger scant de QR-code met een telefoon of tablet en krijgt dan direct de jazzy versie van het romantische ´Time after time´ te zien en horen. Dit nummer werd eerder gezongen door grootheden als Shirley Bassey, Frank Sinatra en Barbra Streisand. En nu dus door vocal group Close-Up. Het mooiste: je kondigt het nummer zelf aan! In een korte videoboodschap leg jij uit aan de ontvanger waarom jouw Valentijn deze muzikale groet en bloemen ontvangt.

Door heel Noord-Holland
Omdat één van de Close-Up-leden langskomt, zijn zij dit keer in staat om op Valentijnsdag in een groot gedeelte van Noord-Holland deze hartelijke dienst aan te bieden voor €35. Dus meld je aan via https://lp.webity.nl/valentijnsdag en Close-Up neemt contact met je op. Zodat jij, juist in deze moeilijke tijden, een muzikaal hart onder de riem kunt steken van je geliefde of iemand om wie je heel veel geeft. En naderhand kan je geliefde de boodschap keer op keer terugkijken. Hoe romantisch is dat?

Over Close-Up
Vocal group Close-Up uit Alkmaar bestaat uit 21 ervaren zangers en zangeressen uit heel Noord-Holland, onder leiding van dirigent Sjoerd Jansen. Al jaren staat de groep aan de top van de vocal groups in Nederland. Eind 2019 behaalde Close-Up in Rotterdam de derde plaats in de hoogste klasse van het BALK TOPfestival, de landelijke competitie voor koren en vocal groups. Meer informatie: vocalgroupcloseup.nl of facebook.com/vgcloseup