1-4 sept expositie en opendagen

Er zijn genoeg mensen die ergens in het verleden niet voor een carrière of studie in de beeldende vormgeving hebben gekozen terwijl zij dit wel wensten. Vaak was het geen "veilige" keus. Over het algemeen valt er niet veel geld mee te verdienen. Maar waarde van uiting in beeldtaal moet men niet onderschatten. Dat is vaak de reden dat het deze wens ergens onder de oppervlakte blijft borrelen. Soms wordt er nog wel wat gedaan met die passie, een cursusje hier en daar. Meestal niet met genoeg voldoening en verdieping. Doorgaans gebeurt er helemaal niets meer mee.

Deze mensen zien we vaak terug bij Crejat. Ze willen keuzes leren maken in het gebruik van de beeldelementen, materiaal en techniek. Structureel toewerken naar het creëren van een eigen beeldtaal.  Serieus aan de slag. Beelden maken, waar het niet alleen maar draait om resultaat maar ook om studie en experiment. Verdieping.

Ben jij op zoek naar een parttime kunstzinnige cursus die je verder brengt.
Crejat daagt je uit jouw kunstzinnige grenzen te ontdekken en te verleggen. Stap uit je comfortzone en kom naar de open dagen van Crejat. Ontdek hoe jij in onze ruime ateliers, met gelijkgezinde mensen onder onze deskundige leiding, niet alleen mooie schilderijen en beelden kunt maken maar ook die volgende stap in jouw ontwikkeling kunt zetten!
Tijdens de opendagen exposeren de studenten van het derde jaar Kunst en Vormgeving, zij hebben nadat zij de basisjaren tekenen en schilderen gevolgd hebben nog een jaar onderzoek gedaan naar vormgeving en invalshoeken in de beeldende kunst. Ook is er ruimtelijk werk te bewonderen.
Kom langs en laat je inspireren, maak kennis met de docenten en studenten en informeer naar de mogelijkheden.
Opendagen/handvaardigheid/digitaal/tekenen en schilderen/ruimtelijk vormgeving+ tentoonstelling afronding Kunst en Vormgeving 1-4 september Donderdag en vrijdag 19.00-21.00 Zaterdag en zondag 12.00-16.00 Crejat opleidingen in de kunst, Herculestraat 28f, 1812 PH Alkmaar, www.crejat.nl