ALKMAAR - Voor de zwemmers die onder begeleiding aan hun slag of conditie willen werken biedt zwembad De Hout volop mogelijkheden. De lessen worden elke dinsdag gegeven van 13.45 tot 14.30 uur en zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zwemmers vanaf 18 jaar.

De lessen slag- en conditiezwemmen worden gegeven door een ervaren instructeur van zwembad De Hout. Zij adviseert de deelnemers van de lessen bij vragen over de technieken of als ze een beetje extra hulp nodig hebben. Slag- en conditietrainingen worden in combinatie gegeven omdat slagverbetering een goede voorbereiding is op conditiezwemmen. Daarnaast is conditiezwemmen een goede manier om te werken aan uw fitheid. Op een leuke en gevarieerde wijze wordt er gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

Meer informatie
Voor €58,- kunnen deelnemers gedurende 10 weken 8 slag- en conditietraining volgen. Een losse les bedraagt €8,60. Slag- en conditietraining wordt elke dinsdag gegeven van 13.45 tot 14.30 uur in zwembad De Hout. Voor meer informatie kunt u terecht op www.zwembaddehout.nl/slag-enconditietraining.