ALKMAAR - Veerkracht is ons bewonderenswaardige, natuurlijke vermogen om weer op te leven na een moeilijke tijd. En is belangrijk voor ons welbevinden. Soms lijkt het verdwenen, aangetast door te veel prikkels, prestatiedruk, oorlogsdreiging of financiële onzekerheid. Op zondag 29 mei verzorgt Lilian van der Vaart van zenlevenalkmaar.nl hierover een interactieve bijeenkomst in de bibliotheek in Alkmaar.

Hoe kom of blijf je in contact met je veerkracht, te midden van moeilijke omstandigheden? Vanuit een Zen perspectief neemt Lilian van der Vaart (www.zenlevenalkmaar.nl) je deze zondagochtend mee in een manier van kijken en doen die je veerkracht op peil houdt.

Aanmelden

Meer weten? Je bent van harte welkom op zondag 29 mei in de bibliotheek in Alkmaar Centrum (Gasthuisstraat 2). De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan via www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek of door te bellen naar 072 – 515 66 44. De bijeenkomst start om 10.30 uur.

Bovenkant formulier

Health Podium Deze activiteit is een onderdeel van het Health Podium en is mogelijk gemaakt door het Alkmaars Preventieakkoord. Het Health Podium is het fysieke podium in Bibliotheek Alkmaar centrum en De Mare voor organisaties die iets betekenen op het gebied van gezond leven. Dit podium geeft inwoners van Alkmaar op een laagdrempelige manier toegang tot informatie over een gezonde leefstijl.