ALKMAAR - De culturele activiteiten van Dag & Dauw zijn voor iedereen vanaf 60 jaar op verschillende locaties in Alkmaar te bezoeken. Dit voorjaar (februari t/m april) organiseert dag & Dauw activiteiten in het Centrum, De Mare en in Oudorp.

Locatie, dagen en tijden:
In het Centrum zijn de bijeenkomsten afwisselend bij Artiance en Bibliotheek Centrum op de dinsdagochtend van 10.00-11.30 uur.
De activiteiten in Oudorp worden op donderdagochtend van 10.00-11.30 uur georganiseerd in Wijkcentrum de Oever. In De Mare kunt u op donderdagmiddag van 14.00-15.30 meedoen aan een leuke activiteit bij Bibliotheek De Mare.

Programma maart en april:
· 8 maart: Lezing Groei en Bloei
· 10 maart: Lezing Humor in de Gouden Eeuw
· 17 maart: Workshop Origami
· 22 maart: Voorstelling Bang of Dapper
· 24 maart: Modeshow Westfriese kostuums
· 31 maart: Workshop Mensfiguur maken
· 7 april: Lezing Intelligente vogels
· 14 april: Workshop Vilten paasei maken
· 21 april: Lezing Hofjes van Alkmaar
· 28 april: Workshop theater

Kijk op de website www.dagendauwagenda.nl voor de locaties en beschrijving.
Bovendien krijgt u bij kaartverkoop via de website € 0,50 korting per activiteit.

Aanmelden is gewenst
Indien u zich aanmeldt via de website betaalt u € 4,50 per activiteit. Indien u wilt reserveren betaalt u € 5,00 per activiteit. Reserveren kan via de mail: reseveren@artiance.nl Kaartverkoop aan de deur is alleen mogelijk als er nog plaats is bij de activiteit.
Kaartjes zijn altijd inclusief een kopje koffie of thee.

Dag & Dauw: een programma dat altijd aansluit

De mensen die de activiteiten bedenken, zijn mensen uit de doelgroep zelf. Een groep van 60-plussers vormt met elkaar het programmateam. Op deze manier sluit het programma goed aan bij de wensen van senioren in Alkmaar. Er wordt aandacht besteed aan geschiedenis, actualiteiten en verschillende kunstdisciplines. De lezingen zijn leuk en je steekt er ook nog wat van op. En bij de creatieve workshops zijn mensen vaak verrast. Het laagdrempelige karakter van de bijeenkomsten werkt goed en meedoen is daarom altijd gezellig!
Dag & Dauw is een initiatief van Artiance centrum voor de kunsten en Bibliotheek Kennemerwaard. (ABC Huis)