ALKMAAR - Organisatiebureau &JOY. organiseert op zondag 30 januari 2021 van 10.00 uur tot 17.00 uur in samenwerking met het AFAS (AZ) stadion de 8e editie van Trouwbeurs Alkmaar. Inspirerende trouwbedrijven uit de regio presenteren op de allereerste trouwbeurs van 2022 al het moois wat de trouwbranche te bieden heeft. Zij staan te popelen om bruidsparen te helpen met advies en invulling van hun bruiloft, want dat heeft twee jaar geduurd.

Thessa Latupeirissa is het creatieve brein achter &JOY. Een organisatiebureau dat sinds 2008 gespecialiseerd is in management en weddingstyling. Je kunt er terecht voor inspiratie, advies, styling en management op je favoriete trouwlocatie. Deze bruistablet en teamworker pur sang zit vol ideeën. Heeft ze eenmaal iets in haar hoofd, dan gaat ze er als doelgerichte feelgood manager er voor de volle honderd procent voor. Zo lanceerde ze acht jaar geleden haar eerste Trouwbeurs in het AFAS (AZ) Stadion in Alkmaar. Inmiddels is haar Trouwbeurs ook te bezoeken in Zwolle, Groningen, Schagen en Amersfoort.

Haar droom? Met haar reizende inspiratieplein de Tinder van de trouwbranche worden. In een sfeervolle ambiance krijgen verloofde koppels de kans om kennis te maken met diverse leveranciers uit de trouwbranche. Het aanbod is gevarieerd, eigentijds en biedt voor elk budget mogelijkheden. ‘Een bezoek aan onze trouwbeurs helpt toekomstige bruidsparen om inspiratie op te doen en hun bruidspersoneel te selecteren’, zegt Latupeirissa.

Thessa werkt samen met haar team professionals aan de liefde en met liefde voor het vak. Ze ontzorgen niet alleen bruidsparen, maar zijn ook hofleverancier voor diverse trouwlocaties in de regio. De trouwbranche is haar op het lijf geschreven. Elk jaar is anders, ieder koppel is uniek en iedere love story is prachtig.

Haar missie is duidelijk: Support your locals! &JOY. Trouwbeurs wordt dé plek waar bruidsparen en leveranciers elkaar vinden. Na zo’n bizarre tijd voor de trouwbranche, evenementenbranche en horeca is het hoogtijd voor een feelgood event als de Trouwbeurs in Alkmaar. Tickets zijn voor € 7,50 online verkrijgbaar inclusief goodiebag voor elk stel. Meer informatie of deelnemer worden? www.njoyparty.nl/trouwbeurzen