ALKMAAR - Terwijl Outdoorpark Alkmaar de winter van zich afschudt, kijken zij reikhalzend uit naar de kick-off opening van het outdoorseizoen. Op woensdag 21 februari kunnen bezoekers in de voorjaarsvakantie voor € 5,- van 10.00 tot 13.00 uur onbeperkt genieten van alle obstakels. Voor € 2,- kan er van 13.00 – 17.00 uur ook nog aansluitend gezwommen worden bij zwembad Hoornse Vaart. Tickets zijn verkrijgbaar via www.outdoorparkalkmaar.nl/kick-off-outdoorseizoen.

Onbeperkt klimmen voor € 5,-

Voor een vriendelijk prijskaartje van € 5,- krijgen bezoekers de kans om onbeperkt vrij te klimmen op het prachtige park. Daarnaast onthult Outdoorpark Alkmaar het nieuwste obstakel: De Hoornse Sloper! Het wordt een dag vol spanning en gezelligheid, ideaal om samen met vrienden of familie te beleven.

Spetterende afsluiting bij zwembad Hoornse Vaart!

Voor slechts € 2,- extra kan er genoten worden van een verfrissende duik bij het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Het Alkmaarse zwembad heeft op deze dag in de voorjaarsvakantie een 15-meterlange stormbaan, een Experience Center en gratis animatie. Mis dit avontuurlijke voorproefje niet en markeer woensdag 21 februari in de agenda.