ALKMAAR - Zin in een heerlijke middag of avond uit? Na twee succesvolle edities organiseert TAQA Theater De Vest in samenwerking met Grand Café Klunder van 19 t/m 21 juni opnieuw ‘Theater op je bord’. Reserveer voor een lunch of diner in een bijzonder ambiance met topartiesten aan tafel! Op het programma staan optredens van topentertainer Sven Ratzke, zanger Lucky Fonz III en de ontwapende theatermaker Marja van Katendrecht.

Theater op je bord

Theater op je bord is een initiatief van TAQA Theater De Vest en Grand Café Klunder. Gedurende de hele maand juni kan worden gereserveerd voor een drie gangen-lunch (zaterdag en zondag) of - diner (vrijdag t/m zondag); deze vinden plaats in een veilige, café-chantant setting in de Grote Zaal, Kleine Zaal, Plein Zaal of foyer. Tussen de gangen door wordt het publiek verrast door muzikale optredens en theatrale intermezzo’s. Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor informatie over de artiesten die in het weekend van 19 t/m 21 juni optreden.

Veilig verblijf
TAQA Theater De Vest en Grand Café Klunder houden zich aan de RIVM-richtlijnen en nemen alle veiligheidsmaatregelen in ogenschouw. De bezoeker wordt van het begin tot het eind een veilig verblijf gegarandeerd. Ook bij ‘Theater op je bord’ staat veiligheid voorop: de tafels worden gesitueerd volgens de 1,5 meter norm en per zaal kunnen maximaal 30 personen lunchen en dineren.

Meer informatie en toegangskaarten
‘Theater op je bord’ vindt elk weekend in juni van vrijdag t/m zondag plaats. De aanvangstijd per zaal verschilt en is afhankelijk van de belangstelling. Toegangskaarten kosten € 32 voor de lunch en € 59,50 voor het diner (inclusief drankjes). Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl. Houd de website in de gaten voor het actuele programma!