ALKMAAR - Na een zeer succesvolle eerste editie kan ook in het weekend van 12 t/m 14 juni in TAQA Theater De Vest worden geluncht en gedineerd met topartiesten aan tafel. Op het programma staan optredens van cabaretier/schrijver Kees van Amstel, soulzanger Steffen Morrison, cabaretière Kiki Schippers, liedjesschrijver en cabaretier Hans Dorrestijn, zangeres Leoni Jansen, singer-songwriter Yori Swart en het cabaretduo Maartje & Kine.

Theater op je bord

Theater op je bord is een initiatief van TAQA Theater De Vest en Grand Café Klunder. Gedurende de hele maand juni kan worden gereserveerd voor een drie gangen-lunch (zaterdag en zondag) of - diner (vrijdag t/m zondag); deze vinden plaats in een veilige, café-chantant setting in de Grote Zaal, Kleine Zaal, Plein Zaal of foyer. Tussen de gangen door wordt het publiek verrast door muzikale optredens en theatrale intermezzo’s.

Veilig verblijf
TAQA Theater De Vest en Grand Café Klunder houden zich aan de RIVM-richtlijnen en nemen alle veiligheidsmaatregelen in ogenschouw. De bezoeker wordt van het begin tot het eind een veilig verblijf gegarandeerd. Ook bij ‘Theater op je bord’ staat veiligheid voorop: de tafels worden gesitueerd volgens de 1,5 meter norm en per zaal kunnen maximaal 30 personen lunchen en dineren.

Meer informatie en toegangskaarten
‘Theater op je bord’ vindt elk weekend in juni van vrijdag t/m zondag plaats. De aanvangstijd per zaal verschilt en is afhankelijk van de belangstelling. Toegangskaarten kosten € 32 voor de lunch en € 59,50 voor het diner (inclusief drankjes). Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl. Houd de website in de gaten voor het actuele programma!