GROOTSCHERMER - Podium onder de Toren uit Grootschermer is erin geslaagd bijna alle topartiesten, die afgelopen jaar door de coronapandemie niet konden komen, voor het komende theaterseizoen te contracteren. Dat betekent dat niet alleen Hans Dorrestijn, maar bijvoorbeeld ook Katell en Sjors van der Panne en Tommie Christiaan bij Podium zullen optreden. De kaartverkoop voor het seizoen 2021-2022 start na de zomer.

Het seizoen 2020-2021 was dramatisch voor Podium onder de Toren. Alle voorstellingen moesten worden afgelast en dat is nog niet eerder voorgekomen in het ruim veertigjarige bestaan van de vereniging. Gelukkig kon de programmacommissie goede afspraken maken met de artiesten, die aangaven ook het komende seizoen heel graag naar de Schermer te komen.

Voorstellingen
Daarom staan er dit najaar en in het voorjaar van 2022 acht prachtige theatervoorstellingen op de agenda. Te beginnen op 2 oktober met cellist Ernst Reijsiger en zanger Molla Sylla, gevolgd door The Legends (30 oktober), contrabassist James Oesi (20 november), zangeres Katell (18 december), cabaretier Hans Dorrestijn (15 januari), Sjors van der Parre en Tommie Christiaan (26 februari), Maria de Fatima (26 maart) en Nathalie Baartman (23 april).

Omdat op dit moment nog niet duidelijk is waar de voorstellingen plaatsvinden, hoeveel mensen erbij aanwezig mogen zijn en welke veiligheidsmaatregelen genomen moeten worden, heeft het bestuur van Podium onder de Toren besloten de kaartverkoop pas eind augustus van start te laten gaan. Leden kunnen dan kaarten met voorrang reserveren.

Lidmaatschap
Begin mei kunnen leden van Podium onder de Toren hun lidmaatschap met een jaar verlengen. Dat kost zeven euro per lid. Deze hebben daardoor niet alleen voorkeursrecht, maar betalen bovendien twee euro minder voor een kaartje dan niet-leden.

Ook theaterliefhebbers die nu nog geen lid zijn, maar dat wel willen worden, kunnen zich voor 14 mei aanmelden via de website www.podiumonderdetoren.nl.