AMSTERDAM - Amsterdam beschikt over de beste businessopleiding van Nederland. Dat blijkt uit de vandaag verschenen Keuzegids Hbo 2021 die ruim 1.100 hbo-opleidingen binnen Nederland vergelijkt en beoordeelt. De winnende opleiding International Business Management wordt aangeboden door Hogeschool Tio, die bovendien tot beste kleine hogeschool van Nederland is uitgeroepen door de Keuzegids.

Beste opleiding International Business Management
Met 90 punten is de businessopleiding van Tio Amsterdam, samen met de businessopleiding van Tio Utrecht, de beste binnen het vakgebied. “Tio voert dit jaar de Keuzegidsranglijst aan. Bijna alle opleidingen krijgen het predicaat topopleiding, waarbij International Business Management in Amsterdam en Utrecht de echte uitblinkers zijn”, aldus de Keuzegids.

Tio-student Ardin Dekker legt uit waarom hij voor deze businessstudie in Amsterdam koos: “Toen ik op een open dag van Tio kwam, voelde het gelijk goed. Hier moet ik naar toe, dacht ik bij mezelf. Het bevalt heel goed en ik raad Tio dan ook altijd aan bij anderen. De kleine klassen en de persoonlijke aandacht zijn heel fijn, net als de praktijkervaring die je dankzij de projecten en stages opdoet.”

Tio beste kleine hogeschool
Naast Tio’s businessopleiding gaat ook Hogeschool Tio zélf aan kop. Door de Keuzegids Hbo is Tio namelijk uitgeroepen tot beste kleine hogeschool van Nederland. Van alle hogescholen van Nederland heeft Tio de hoogste score behaald. Tio is daarmee al tien jaar op rij de trotse aanbieder van de best beoordeelde hbo-opleidingen van Nederland, in de richtingen hotelmanagement, business, toerisme en commerciële economie.

Kom kennismaken
Leerlingen en ouders die graag de Tio-sfeer willen proeven, zijn van harte welkom op de Amsterdamse vestiging. Op zaterdag 14 november wordt een open dag georganiseerd in een kleinschalige setting en volledig coronaproof. In verband met een beperkt aantal plekken is vooraf aanmelden verplicht (tio.nl/opendagen). Online een open dag bijwonen is ook mogelijk.