ALKMAAR - De 21 jarige Thom Strik uit Alkmaar heeft de strijd om zijn ziekte helaas verloren. Thom Strik is bekend geworden in de regio door zijn ziekte en de actie die daar op volgde. Ook in Houston (America) was zijn ziekte niet te genezen en heeft zijn laatste dagen met de familie doorgebracht hij is afgelopen zaterdag helaas overleden.

Hieronder het Facebook bericht van de familie van Thom. 

✦ THOM ANTHONY STRIK ✦
Afgelopen zaterdag is onze stoere, sterke, mooie en geliefde Thom overleden. Hij is 21 jaar geworden.

Thom's ziekte was ook in Houston niet te redden. Vorige week keerde alle hoop zich ineens om en bleek dat genezing onmogelijk was. We zijn naar Nederland teruggekeerd en we hebben Thom's laatste dagen ingevuld zoals Thom dat wilde.

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor alle steun, al het medeleven en natuurlijk de donaties. Wij zijn blij dat we mede door jullie Thom alle kansen hebben kunnen geven.

Wij zijn zo verdrietig, maar ook zo ongelooflijk trots op hoe Thom gestreden heeft. Lieve zoon, broer, kleinzoon & grote vriend, we gaan je zo missen.

Graag alle condoleances, steunbetuigingen, berichten en lieve woorden delen op: http://familieberichten.nl/…/Overl…/ThomAnthony-Strik/324196

Liefs, Laura