ALKMAAR - Theaterseizoen 22-23 werd in september feestelijk geopend door de Stille Fanfare waarna een bomvol programma met voorstellingen en concerten van start ging. Inmiddels zijn de professionele voorstellingen uitgespeeld en kan verheugd geconcludeerd worden dat het een succesvol theaterseizoen was!

“Er zijn meer dan 100.000 bezoekers naar voorstellingen en concerten geweest. Hoogtepunten in het afgelopen theaterseizoen waren bijvoorbeeld Grease, De Verleiders, Daniel Arends, Scapino Ballet Rotterdam, Nederlands Kamerorkest met de Jussens en Assepoester. Ook voor de extra’s die rondom voorstellingen werden georganiseerd, zoals inleidingen, nagesprekken en workshops, was de belangstelling groot. Het publiek heeft duidelijk de weg naar het theater teruggevonden en geniet weer volop van de avond uit. Daar zijn wij ontzettend blij mee”, zegt Naud van Geffen, sinds oktober directeur van het theater en de Grote Kerk Alkmaar.

Ook de verkoop voor het nieuwe theaterseizoen is voorspoedig van start gegaan. Hardlopers zijn Arjen Lubach, Claudia de Breij, Ashton Brothers, Jesus Christ Superstar, MAMMA MIA!, Lebbis & Janssen en vele anderen. Kijk op www.theaterdevest.nl voor het complete programma. Boek nog snel de mooiste plaatsen!