ALKMAAR - Theatergroep Andersom van Artiance bestaat uit acteurs met en zonder handicap. Dit jaar is er ruimte voor nieuwe leden; lijkt het jou superleuk om samen met de andere acteurs een echte voorstelling te maken? In november kun je gelijk starten met de repetities. Meld je dan snel aan via www.artiance.nl

Samen met theaterdocent Lia Rood wordt er gewerkt aan een theaterproductie.

De spelers hebben veel eigen inbreng; daarom is het thema van de voorstelling vaak een actueel item dat ‘leeft’ in de groep.

De spelers krijgen veel vrijheid om uiting te geven aan hun eigen creativiteit, daarnaast krijgen zij professioneel theaterles.

Enkele uitspraken van de spelers:

‘Sinds ik op theater zit, ben ik veel minder verlegen’, ‘Samen optreden is echt een feestje’, ‘Theaterspelen geeft mij een heel goed gevoel’

Dit jaar wordt er gewerkt aan een muziektheatervoorstelling, de combinatie van muziek en theater is echt geweldig! Alle spelers hebben veel invloed op het uiteindelijke resultaat van de voorstelling. De voorstelling wordt gespeeld in de grote zaal van Artiance, maar theatergroep Andersom doet ook vaak mee met Brugtheaterfestival en Kaeskoppenstad. Er worden ook vaak kleine voorstellingen gemaakt, deze acts worden op verrassende locaties gespeeld.

Informatie: www.artiance.nl 072-5404335

Artiance, Centrum voor de Kunsten, Canadaplein 3 1811 KE Alkmaar