ALKMAAR - Op zaterdagavond 4 mei, na de Dodenherdenking, staat in de Kleine Zaal van TAQA Theater De Vest om 21.00 uur de muziektheaterproductie ‘Into Eternity’ van Marion von Tilzer geprogrammeerd. De voorstelling, die deel uit maakt van Theater Na de Dam, is een eerbetoon aan Vilma Grunwald en gebaseerd op de afscheidsbrief aan haar man, die zij vlak voor haar dood in Auschwitz schreef.
De toegang is gratis.

Bijzondere concertervaring
Het muziekprogramma ‘Into Eternity’ bestaat uit composities van Marion von Tilzer, uitgevoerd door een negenkoppig ensemble en wordt versterkt door een speciale enscenering en lichtdesign om het publiek een immersieve concertervaring te laten beleven.

Into Eternity - hoewel hartverscheurend, is een verhaal over het menselijk vermogen tot liefde. Een verhaal van moed en vertrouwen, verteld door een vrouw die oog in oog staat met de dood tijdens de Holocaust.

Samenwerking
Deze voorstelling is onderdeel van Theater Na de Dam en kwam tot stand in samenwerking met Stadsherstel, Theater De Vest, Gemeente Alkmaar, Buma Cultuur, New Music Now, Amsterdamse Fonds voor de Kunst, Gravin van Bylandt Stichting, Het Cultuurfonds, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Meer informatie
‘Into Eternity’ van Marion von Tilzer is op zaterdagavond 4 mei om 21.00 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten zijn gratis, maar dienen wel gereserveerd te worden via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99.