ALKMAAR - Op 28 en 29 september 2019 vindt de 10e editie van de Tattoo Conventie Alkmaar plaats in de Grote Kerk Alkmaar. Het wordt een weekend genieten van fantastische tattoo-artiesten, livemuziek en de vertrouwde gezellige sfeer. Ook zal er een fraaie autoshow worden gehouden. Daarvoor is de organisatie van de Tattoo Conventie nu op zoek naar enthousiaste deelnemers.

Autoshow met Amerikaanse klassiekers
Ben jij de trotse eigenaar van een Amerikaanse klassieker? Laat deze dan zien aan het publiek van de Tattoo Conventie op een klein festivalterrein net buiten de kerk. De eigenaars van de auto’s die getoond worden tijdens deze autoshow krijgen bovendien een dag gratis toegang tot de Tattoo Conventie. Er is per dag ruimte voor 10 auto’s, dus aanmelden is noodzakelijk. Dit kan door een mail met foto van de auto te sturen naar tattooconventionalkmaar@gmail.com. Wordt jouw auto geselecteerd, dan ontvang je tijdig bericht. Voorwaarde is dat de auto tijdens openingstijden van de conventie op de aangewezen plek blijft staan.

Tattoo Conventie Alkmaar

Iedereen die erover denkt (nog) een tatoeage te nemen, maar nog niet precies weet wat of door wie, kan in de sfeervolle ambiance van de gotische Grote Kerk naar lieve lust oriënteren. Alle tattoostijlen zijn vertegenwoordigd, te denken aan old skool, realisme, Polynesische, fine-line of neo-traditionele tattookunst. In ruim 25 stands staan tattoo-artiesten van over de hele wereld klaar om te informeren, te inspireren en mee te denken. Zo enthousiast geworden dat je er over uit bent? Dan kun je direct plaatsnemen om jouw tatoeage te laten zetten. Een prachtige kans om met een uniek aandenken naar huis te gaan.

Meer informatie en kaarten
Houd www.grotekerkalkmaar.nl in de gaten voor het laatste nieuws over de Tattoo Conventie Alkmaar. De kerk is op zaterdag 28 september van 11.00 tot 20.00 uur en op zondag 29 september van 11.00 tot 19.00 uur geopend. Een kaartje kost € 12,50 en kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis, onder begeleiding van een volwassene, naar binnen. Deze Tattoo Conventie komt tot stand in samenwerking met Tattoo Centre Alkmaar.