ALKMAAR - Uitgaan en nieuwe dingen beleven: wat hebben we het gemist tijdens de lockdown. Nu de maatregelen voor de horeca en de theaters worden versoepeld kunnen we er weer op uit. Waar kiest u voor, uit eten of naar het theater? In TAQA Theater De Vest kan het allebei! Vanaf 5 juni lanceert het theater in samenwerking met Grand Café Klunder ‘Theater op je bord’. In een veilige café-chantant setting in de Grote Zaal, Kleine Zaal, Plein Zaal of foyer wordt een heerlijke drie-gangen-maaltijd geserveerd, waarbij het publiek tussen de gangen door wordt verrast door theatrale intermezzo’s.

Afwisselend programma met topartiesten

‘Theater op je bord’ start in het weekend van vrijdag 5 juni. Gedurende de hele maand juni kan worden gereserveerd voor een drie gangen-lunch (zaterdag en zondag) of - diner (vrijdag t/m zondag). Per lunch of diner worden twee intermezzo’s uitgevoerd, gewoon bij je aan tafel! In het eerste weekend staan tangofenomeen Carel Kraaijenhof, flamencogitarist Eric Vaarzon Morel, zangeres Elske de Wall en (jazz) zanger Wouter Hamel geprogrammeerd.

Veilig verblijf
TAQA Theater De Vest en Grand Café Klunder houden zich aan de RIVM-richtlijnen en nemen alle veiligheidsmaatregelen in ogenschouw. De bezoeker wordt van het begin tot het eind een veilig verblijf gegarandeerd. Ook bij ‘Theater op je bord’ staat veiligheid voorop: de tafels worden gesitueerd volgens de 1,5 meter norm en per zaal kunnen maximaal 30 personen lunchen en dineren.

Meer informatie en toegangskaarten
Theater op je bord’ vindt elk weekend in juni van vrijdag t/m zondag plaats. De aanvangstijd per zaal verschilt en is afhankelijk van de belangstelling. Toegangskaarten kosten € 32 voor de lunch en € 59,50 voor het diner (inclusief drankjes). Kaarten kunnen worden gereserveerd via
www.taqatheaterdevest.nl. Houd de website in de gaten voor het actuele programma!