ALKMAAR - Tadam! bestaat uit vrouwen die het heerlijk vinden om met elkaar meerstemmige wereldmuziek te zingen en uit te voeren in mooie kerken of kerkjes, waar de muziek uit veel verschillende landen goed tot zijn recht komt. Binnenkort op zondag 12 november in de Doopsgezinde Kerk aan de Koningsweg met het programma ‘La luz de las mujeres”.

Ook doen de vrouwen van Tadam! graag mee aan bijzondere projecten. Tadam! Deed mee met Karavaan-projecten “Lampedusa” in 2016 en met "Het Laatste Avondmaal" in 2018. In 2022 zong Tadam ! op het Alkmaar Licht Festival en in 2023 met het speciale aardappelschil-koren-evenement bij de opening van de Gogh-expositie. Inez Vermooten is de zeer inspirerende dirigent van deze mooie groep vrouwen. Tadam! is op zoek naar enthousiaste vrouwen die deze gemotiveerde groep zangeressen compleet maken.

Zie voor meer informatie www.tadam.nl .
Dus de Tadames zeggen: “Hou jij ook van wereldmuziek ? Heb je ervaring met meerstemmig zingen? Wil je ook Tadame worden? Neem dan contact op met Saskia Brouwer, bel 06 44374744.