ALKMAAR - Voor de eerste editie van Theater op je bord, het nieuwe initiatief van TAQA Theater De Vest en Grand Café Klunder, bleek veel belangstelling. In het weekend van 5 t/m 7 juni genoten de bezoekers van een lunch of diner, geserveerd door Grand Café Klunder en prachtige theatrale intermezzo’s van topartiesten als Carel Kraayenhof, Wouter Hamel, Eric Vaarzon Morel en Wouter Hamel.

Enthousiast publiek

Het aanwezige publiek was zichtbaar enthousiast over het nieuwe concept:
“Supertof concept, ik heb genoten”
“Wat hebben we genoten van het heerlijke eten en de unieke optredens! Doordat we met een kleine groep op het toneel zaten konden we de artiesten bijna aanraken. Een aanrader!”

Ook komend weekend valt te genieten van Theater op je bord. Dan staan o.a. optredens geprogrammeerd van soulzanger Steffen Morrison, zangeres Leoni Jansen en het cabaretduo Maartje & Kine.

Meer informatie en toegangskaarten
Theater op je bord vindt elk weekend in juni van vrijdag t/m zondag plaats. De aanvangstijd per zaal verschilt en is afhankelijk van de belangstelling. Toegangskaarten kosten € 32 voor de lunch en € 59,50 voor het diner (inclusief drankjes). Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl. Houd de website in de gaten voor het actuele programma!