ALKMAAR - We weten allemaal dat goed zorgen voor je lijf belangrijk is. Gezond eten, voldoende bewegen, niet roken en weinig alcohol. Dit zijn de basics die de meeste van ons wel kennen. Maar wist je dat ook stress invloed heeft op je lichamelijke gezondheid? Op 10 en 11 juni heb je de mogelijkheid om in een gratis gesprek met een vakkundig therapeut te leren hoe jij de baas wordt over je stress.

Of je het nu wilt hebben over druk op je werk of onrust in je privéleven, je bent welkom met jouw verhaal. Je krijgt de ruimte om te bespreken waar je tegenaan loopt en krijgt praktische tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Jitske de Jong

Jitske Jong is werkzaam als therapeut en helpt mensen in haar coachpraktijk met omgaan met onder andere stress, faalangst en onzekerheid. Dit doet zij met technieken uit Acceptance and Commitment Therapy: een therapievorm met een combinatie van mindfulness en cognitieve gedragstherapie.

Aanmelden

Wil jij ook een gratis coachgesprek? Op vrijdag 10 juni van 11:00 tot 13:00 uur is Jitske aanwezig in de bibliotheek in De Mare. Op zaterdag 11 juni van 11:00 tot 13:00 uur is Jitske aanwezig in de bibliotheek van Alkmaar Centrum. Je kunt je aanmelden voor een gratis coachgesprek door te mailen naar coaching.onderconstructie@gmail.com, of door te bellen of een berichtje te sturen naar 06 - 385 39 660. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus zorg dat je een afspraak maakt.

Health Podium
Deze activiteit is een onderdeel van het Health Podium en is mogelijk gemaakt door het Alkmaars Preventieakkoord. Het Health Podium is het fysieke podium in Bibliotheek Alkmaar centrum en De Mare voor organisaties die iets betekenen op het gebied van gezond leven. Dit podium geeft inwoners van Alkmaar op een laagdrempelige manier toegang tot informatie over een gezonde leefstijl.