ALKMAAR - De geschiedenis van Alkmaar beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zondag 18 juni. Verhalenverteller Godefridus is je gids. Nou ja, gids... Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Alkmaar laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De grachten, pleinen en stegen van de binnenstad vormen het decor waarin Godefridus je meeneemt naar het Alkmaar van eeuwen terug.

Dat gaat wat worden, want de stad heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand en tumult, oorlog en vrede... en heel veel menselijk lief en leed. Godefridus laat je kennismaken met Alkmaarders van lang geleden, die je daar alles over kunnen vertellen. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Alkmaar begint op zondag 18 juni 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/alkmaar. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).