ALKMAAR - Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Alkmaar. Hij neemt je mee naar het diepe donkere stadsverleden. Onderweg vertelt hij de mooiste sagen, legenden en historische verhalen.

Alkmaar kent een woeste geschiedenis, vol boeven en bandieten maar ook helden en heldinnen. Tijdens de StoryTrail stadswandeling met Goedridus zal je je dan ook geen seconde vervelen. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij weer helemaal tot leven. Voor je het weet sta je oog in oog met boze bierbrouwers, dappere timmerlieden, vijandelijke soldaten én zelfs met de heilige Laurentius.

Wat die allemaal op hun kerfstok hebben staan, of op hun palmares? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.


De StoryTrail stadswandeling Alkmaar begint op zondag 21 november 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/alkmaar. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).