ALKMAAR - Vanaf half september start in Theater De Vest een gloednieuw theaterseizoen met meer dan 240 voorstellingen. Om dit te vieren verrast het prettig gestoorde ensemble ‘De Stille Fanfare’ tussen 11.30 uur en 15.00 uur het winkelende publiek met hun bijzondere act.

Een gloednieuw theaterseizoen

Na twee gemankeerde jaren presenteert TAQA Theater De Vest een gloednieuw theaterseizoen Met grote musicals als Charlie and the Chocolate Factory’, de Broadway-hit ‘The Prom’ en Grease, grote shows van o.a. Herman van Veen, Ellen ten Damme en Tineke Schouten en vele cabaretiers zoals Bert Visscher, Freek de Jonge, Peter Pannekoek en Daniel Arends. Met vele prachtige toneelproducties van grote toneelgezelschappen als Het Nationale Theater, Theater Rotterdam, Het Zuidelijk Toneel, Toneelschuurproducties en Toneelgroep Maastricht en het Noord Nederlands Toneel.en mooie series als Vers van De Vest (met uitdagende en avontuurlijke voorstellingen), de Dinsdag Matinee en koffieconcerten.Teveel om op te noemen!

Over de Stille Fanfare

De Stille Fanfare is het enige fanfarekorps dat nog nooit een valse noot speelde en geen milliseconde van de maat afwijkt. Logisch ook, want naast de voorbij marcherende voeten vindt het hele gebeuren plaats in totale stilte. Geen getrompetter, geen bonkende trom, zelfs geen klingelende triangel. Onderdanig in een lijn achter de maître-tamboer komt dit prettig gestoorde ensemble in vol ornaat op je af… of achter je aan! Krachtig in al zijn eenvoud, maar verrassend en ongehoord goed.

Meer informatie

Raadpleeg www.taqatheaterdevest.nl voor het complete aanbod voor 2022- 2023. In oktober verschijnt de gloednieuwe theaterbrochure

.