ALKMAAR - Naast de bestaande ophaallocatie bij de E-bikefabriek in Nunspeet, is nu ook het E-bike Servicecenter in Alkmaar voorzien van een ophaalservice. Klanten kunnen hier hun bestelde e-bike, nadat die naar wens is afgesteld, meteen meenemen.

De uitbreiding in Alkmaar is hoognodig, meent Rob Zonneveld, international retailmanager bij Stella. “De bestaande serviceplek is uitermate geschikt voor het ophalen van fietsen. Tot vandaag kon dit alleen op de Veluwe, maar de vraag in deze regio naar het zelf ophalen van de bestelde e-bike is groot. We stellen de fiets ter plaatse af en laten de klant nog een testronde maken, zodat we zeker weten dat alles goed is.” Ook kun je binnen vijf werkdagen al fietsen als je je e-bike zelf ophaalt, geeft Zonneveld aan. “Bij levering aan huis duurt dat iets langer. Toch een bepaalde afweging die sommige klanten maken, want je wilt het liefst metéén genieten van een mooie fietstocht.”

Focus op service
De nieuwe ophaallocatie is samengevoegd met het reeds bestaande servicecenter in Alkmaar, waar je als Stella-bezitter langs kunt komen voor deskundig advies, een onderhoudsbeurt aan je e-bike of het kopen van fietsaccessoires. Als het aan Stella ligt, komen er de komende tijd meer servicepunten bij met ophaallocatie, om zo de klant nog beter te ontzorgen. “De afgelopen jaren zijn de serviceaanvragen door de groei in de fietsenmarkt enorm gestegen, vandaar dat we graag willen blijven uitbreiden”, aldus Zonneveld. Inmiddels zijn er al bijna vijftig Test- en Servicecenters in het land, inclusief showroom, waar je naast onderhoud voor je e-bike ook terecht kunt voor een proefrit.

Fijne ligging
Je nieuwe e-bike zelf komen afhalen? Maak dan een afspraak en kom langs op de locatie aan de Diamantweg 11c in Alkmaar, te vinden achter het AZ-stadion (vanaf de A9 bij Alkmaar). Parkeren kan prima voor de deur. Het ophaallocatie is open op doordeweekse dagen van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur.