ALKMAAR - Op 20 april 2024 zal de Grote Zaal van Theater de Vest in Alkmaar schudden op zijn grondvesten. Het Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar nodigt u uit voor een onvergetelijke avond boordevol musical- en filmhits.

Het orkest heeft een fantastisch programma samengesteld, waarin muzikale hoogtepunten uit bekende producties zoals Cats, Mary Poppins, The Wiz, Aida en Sister Act centraal staan. Verwacht een meeslepende muzikale reis langs het Circustheater, Broadway en West End.

Een bijzonder hoogtepunt van de avond is de vocale medewerking van niemand minder dan de getalenteerde musicalster Rosalie de Jong. In Nederland is zij o.a. bekend door haar deelname aan het programma "Op zoek naar Mary Poppins", waar ze het publiek betoverde met haar uitzonderlijke zangkunsten. In Duitsland heeft Rosalie de Jong haar sporen verdiend met hoofdrollen in musicals als Mamma Mia, Titanic en Rocky das Musical en vele anderen. Haar indrukwekkende stem en ongeëvenaarde podiumprésence beloven het publiek te betoveren.

Evenementdetails

- Datum: 20 april 2024

- Locatie: Theater de Vest, Canadaplein 2, Alkmaar

Kaarten voor dit betoverende concert zijn verkrijgbaar via de officiële website van Theater de Vest. Wees er snel bij om uw plek te reserveren!

De muzikanten van het Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar kijken ernaar uit u te verwelkomen voor een onvergetelijke avond vol muzikaliteit, samenspel en enthousiasme.

Over Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar
Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar is een toonaangevend harmonieorkest met een rijke traditie in het brengen van hoogwaardige muzikale ervaringen. Met een diverse repertoirekeuze en getalenteerde musici staat het orkest garant voor indrukwekkende uitvoeringen.

Over Rosalie de Jong
Rosalie de Jong is een veelzijdige musicalster met een indrukwekkende carrière in zowel Nederland als Duitsland. Haar talent en charisma hebben haar geliefd gemaakt bij een breed publiek. Met haar betoverende stem en indrukwekkende podiumprésence weet zij keer op keer het publiek te veroveren.