ALKMAAR - Vanaf 30 juni presenteert Theater De Vest zich op het Canadaplein met een gloednieuwe editie van Zomer op het Plein. De eerste namen zijn bekend: deze zomer kun je op het Canadaplein genieten van spetterende gratis optredens van o.a. Ruben Hein, de 3JS, Jim van der Zee, Jett Rebel en het InHolland Talentstage met LAKSHMI. Binnenkort wordt via www.zomerophetplein.nl het hele programma bekend gemaakt.


Zomer in de Mare

Ook in park De Rekerhout in de Mare valt van 3 t/m 25 juni op zaterdag en zondag van alles te beleven. Daar vindt de 11e editie van Zomer in de Mare plaats, met op zaterdagavonden gezellige picknickconcerten voor de hele familie en op zondagmiddagen vele straattheatervoorstellingen en doe - & beleefactiviteiten voor jong en oud.

Meer informatie

Zomer op het Plein is een gratis toegankelijk zomerfestival op het Canadaplein in Alkmaar, georganiseerd door Theater De Vest. Van 30 juni t/m 6 augustus zijn er elke vrijdag, zaterdag en zondag prachtige concerten en spetterende shows te beleven. Kijk op www.zomerophetplein.nl voor meer informatie. Houd www.zomerophetplein in de gaten voor het volledige programma van Zomer op het Plein en Zomer in de Mare.