ALKMAAR - Op 17 augustus a.s. start voor inwoners uit de regio weer het project SportWerkt Alkmaar! Zes weken lang bereiden deelnemers zich voor op een nieuwe stap richting werk en lichamelijke en geestelijke fitheid. Via sportclinics en workshops op het gebied van presenteren, voeding, solliciteren en geldzaken leren ze hoe ze gezonder en actiever kunnen leven.

SportWerkt! levert veel op
Bij SportWerkt wordt er twee dagdelen in de week gesport en in één dagdeel doen deelnemers in de workshops kennis op om de leefstijl te verbeteren. Doel is niet dat de deelnemers topsporters worden, maar dat de conditie en de lichamelijke en geestelijke fitheid verbeteren. Daarnaast wordt er gewerkt aan solliciteren en presenteren, voeding en gezond koken, lifestyle, budgetcoaching en meer. De persoonlijke doelen worden samen met de coaches bijgehouden.

Deelnemen aan SportWerkt! levert voor de deelnemers veel op. In de eerste plaats een betere conditie en een gezondere levensstijl. Ook stijgt het zelftrouwen van de meeste deelnemers. In vorige jaren had 85 % van de deelnemers na afronding stappen gemaakt naar werk, werkervaring, een stageplek of een nieuwe opleiding. Meedoen aan SportWerkt! is gratis.

Aanmelden en meer informatie
Ben je ouder dan 18 jaar, heb je een Wajong- of Bijstandsuitkering en wil je je leefstijl verbeteren? Dan is SportWerkt! misschien iets voor jou. Er zijn nog plekken vrij! Meedoen is gratis. Meer informatie of aanmelden kan bij Rik Wijnker of Laura de Harder van MEE & de Wering via 088-00 75 000