ALKMAAR - De sportregisseurs van Alkmaar Sport zorgen ook deze vakantie weer een programma voor de Alkmaarse jeugd tijdens de komende meivakantie. Van Mario Kart Race tot de wel bekende Dreumesinstuif, voor iedere leeftijdsgroep is wel iets leuks wat te beleven. Bekijk het volledige overzicht van activiteiten op www.alkmaaractief.nl, hier kan je je ook aanmelden.

Voor wie deze vakantie liever niet stilzit en actief bezig wil zijn, bieden de sportregisseurs een gevarieerd scala aan leuke activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan de Mario Kart Race & Balloon Battle op maandag 29 april in Sporthal Alkmaar Noord (Arubastraat 4), waar alle leeftijdsgroepen van harte welkom zijn. Daarnaast staan er activiteiten zoals Fietsmix, een Sportmixdag, Uitrazen en de Dreumesinstuif op het programma. Ter ere van het 10-jarig jubileum van Alkmaar Sport is er tijdens de Fietsmix op maandag 29 april een speciale uitdaging: Wie kan 10 seconden lang stil blijven staan op de mountainbike? De winnaar gaat naar huis met een fantastische prijs!

Ook bieden de Alkmaarse sportverenigingen open lessen en dagen aan tijdens de vakantieperiode. Van judo en schermen tot kickboksen/zelfverdediging en korfbal, er is voor elk wat wils! Het aanbod van sportactiviteiten wordt voortdurend bijgewerkt, dus houd www.alkmaaractief.nl goed in de gaten voor de laatste updates.

10 jaar Alkmaar Sport

In het jubileumjaar 2024 viert Alkmaar Sport haar 10-jarig bestaan. Gedurende het jaar worden leuke, sportieve en inspirerende activiteiten georganiseerd, waar iedereen aan kan deelnemen. Bovendien worden 10 speciale jubileumacties uitgelicht, waar men kan profiteren van éxtra voordeel of prijzen. Bij de activiteiten én in de Alkmaarse sportcomplexen wordt het hele jaar geld ingezameld voor de kinderafdeling van Noordwest Ziekenhuisgroep.