ALKMAAR - Op zaterdag 24 november organiseren CoderDojo Kennemerwaard en Bibliotheek Kennemerwaard in de Hub (Pettemerstaat 7 in Alkmaar) de Coolest Projects.Dit event biedt jonge mensen (7-17 jaar) de mogelijkheid om projecten die ze gemaakt hebben bij CoderDojo te presenteren. Het is zowel een competitie als expositie voor jonge vernieuwers om hun uitvindingen, creativiteit, ondernemerschap en technologische vaardigheden te laten zien. Om dit event te laten slagen zijn we op zoek naar sponsoren.


Sponsoring Coolest Projects
Er zijn verschillende mogelijkheden om dit event te sponsoren.Omdat dit event een wedstrijdelement heeft willen we prijzen uitreiken aan de kinderen die het coolste project hebben gemaakt. Prijzen zijn gemiddeld € 50,- per stuk. Ook willen we T-shirts uitdelen aan alle kinderen die meedoen. Kosten hiervoor zijn: € 850,-. Als 10 mensen € 85,00 doneren kunnen we de shirts bestellen!

Wil je sponsoren maak dan een bedrag over naar NL61RABO0115836357 t.n.v. Stichting Bibliotheek Kennemerwaard o.v.v. Coolest Projects.
Wil je dat je bedrijfsnaam genoemd wordt neem dan contact op met Sanneke van der Meer: info@coderdojo-kennemerwaard.nl
Meer informatie over de Coolest Projects vind je op: https://coolestprojects.coderdojo-kennemerwaard.nl
Meer informatie over CoderDojo vind je op: https://coderdojo.nl

Coolest projects – Laat zien wat je maakt!
Bij CoderDojo Kennemerwaard zijn we er van overtuigd dat er in onze regio creatieve jonge uitvinders, vernieuwers en ondernemers actief zijn. Deze kinderen willen we oproepen om hun projecten te showen tijdens Coolest Projects Kennemerwaard 2018. Ben jij tussen de 7 en 17 jaar oud en heb je een app, een website, een automatiseringsproject voor je huis of school gemaakt of iets héél anders? Meld je dan voor 17 november aan via https://coolestprojects.coderdojo-kennemerwaard.nl.
Coolest Projects Kennemerwaard vindt plaats op zaterdag 24 november (11.00 – 16.00 uur) in De Hub, Pettemerstraat 7 in Alkmaar. Heb je vragen of wil je meer informatie?Mail dan naar Sanneke: info@coderdojo-kennemerwaard.nl

Structurele sponsoring
Voor CoderDojo Kennemerwaard en het programmeren in het onderwijs hebben we continue nieuwe materialen nodig. Wil je dit ondersteunen? Dan kan je een jaarlijkse bijdrage geven (vanaf €100,-). Interesse? Neem dan contact op met Miranda Goudsblom: m.goudsblom@bknw.nl