ALKMAAR - Outdoorpark Alkmaar organiseert in de herfstvakantie een Spel3Daagse voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 oktober nemen de ervaren instructeurs de kinderen van 10.00 tot 14.00 uur mee over Outdoorpark Alkmaar, zwembad Hoornse Vaart en de sporthal van sportcomplex Hoornse Vaart. Meer informatie over de Spel3Daagse is te vinden op www.outdoorparkalkmaar.nl/vakantie.

Drie dagen volop plezier

De herfstvakantie staat voor de deur en Outdoorpark Alkmaar pakt uit met een 3-daagse activiteit. Dinsdag 18 oktober start de Spel3Daagse met een Obstacle Run over de obstakels van Outdoorpark Alkmaar. Op woensdag 19 oktober gaan de kinderen sporten in de zaal van sportcomplex Hoornse Vaart. Na de activiteiten in de zaal nemen de deelnemers een duik in zwembad Hoornse Vaart. Op donderdag 20 oktober sluit Outdoorpark Alkmaar de Spel3Daagse af met Levend Stratego en lasergamen.

Meer informatie

Van dinsdag 18 tot en met donderdag 20 oktober kunnen kinderen van 8 tot 14 jaar deelnemen aan de Spel3Daagse bij Outdoorpark Alkmaar. Deelname aan de Spel3Daagse bedraagt € 100,- en aanmelden is noodzakelijk. Meer informatie is te vinden via www.outdoorparkalkmaar.nl/vakantie.