ALKMAAR - De opening van Speeltuin ’t Span op zondag 22 maart om 13.00 uur gaat gewoon door. Er zal echter geen groots feest zijn, vanwege de maatregelen tegen Corona. Dat betekent dat de kinderen lekker kunnen komen spelen, maar dat er geen extra activiteiten zijn. Het terras en de kantine zijn gewoon geopend. Medewerkers van de speeltuin zullen ervoor zorgen dat het limiet van honderd bezoekers tegelijk niet wordt overschreden en extra hygiënemaatregelen treffen.


Bezoekers kunnen vandaag een abonnement voor het nieuwe seizoen afsluiten. De pasjes liggen dan uiterlijk een week later voor je klaar. Het tarief voor een gezinsabonnement is € 32,50 voor het gehele seizoen. De entreeprijs voor een los kaartje is 2,50 euro voor kinderen vanaf 2 jaar. Kinderen tot 2 jaar kunnen gratis naar binnen, net als volwassenen. Er zijn ook 10 x spelen kaarten voor 20,00 euro. Betalen is ook mogelijk met de Alkmaar Pas.

‘t Span heeft de ruimste openingstijden van alle speeltuinen in Alkmaar; iedere dag geopend van 10:00 – 17:00 uur van zondag 22 maart tot en met zondag 25 oktober 2020. Bij slecht weer, groot onderhoud of personele omstandigheden kan hiervan worden afgeweken.

Speeltuin ’t Span, Tirolstraat 112a te Alkmaar, www.speeltuinhetspan.nl, telefoon (072) 56 192 56.