ALKMAAR - Zondag 22 maart opent Speeltuin ’t Span, traditioneel als eerste speeltuin in Alkmaar, om 13.00 uur zijn poort voor een nieuw speelseizoen. Dat gebeurt met een spetterend openingsfeest. Het thema van dit jaar is Jungle en dat zal in de speeltuin en de evenementen terug te vinden zijn.

Om 14.00 uur geeft de voorzitter het officiële startsein en openen we, zonder ballonnen om het milieu te ontlasten, spectaculair het nieuwe seizoen. Gedurende de middag kunnen de kinderen zich vermaken met allerlei spelletjes, een groot springkussen en de vele speeltoestellen. Ook zijn er diverse ‘jungle’ verrassingen. Entree is vandaag € 2,00 voor alle kinderen van 2 tot en met 13 jaar ongeacht of je lid bent. Daarnaast is er weer de mogelijkheid om het abonnement voor het nieuwe seizoen af te sluiten. De pasjes liggen dan uiterlijk een week later voor je klaar.

‘t Span heeft de ruimste openingstijden van alle speeltuinen in Alkmaar; iedere dag geopend van 10:00 – 17:00 uur van zondag 22 maart tot en met zondag 25 oktober 2020. Bij slecht weer, groot onderhoud of personele omstandigheden kan hiervan worden afgeweken. Het tarief voor een gezinsabonnement is € 32,50 voor het gehele seizoen. De entreeprijs voor een los kaartje is 2,50 euro voor kinderen vanaf 2 jaar. Kinderen tot 2 jaar kunnen gratis naar binnen, net als volwassenen. Er zijn ook 10 x spelen kaarten voor 20,00 euro. Betalen is ook mogelijk met de Alkmaar Pas.

Speeltuin ’t Span, Tirolstraat 112a te Alkmaar, www.speeltuinhetspan.nl, telefoon (072) 56 192 56.