ALKMAAR - In de Bibliotheek in Alkmaar Centrum is op zaterdag 7 september de muzikale voorstelling Peter én… de Moldau mee te beleven. DonnaMusica speelt en vertelt deze spannende voorstelling vanaf 14.30 uur. Deze familievoorstelling is voor kinderen vanaf 6 jaar én volwassenen. Kom je ook gezellig kijken en luisteren?

DonnaMusica speelt en vertelt: Peter én... de Moldau
Een vertelconcert vol spannende muziek, dierenverhalen en muzikale sprookjes. We horen al spelend en vertellend de steeds wisselende Moldau-rivier door het landschap stromen dankzij het beroemde klassieke muziekstuk, de Moldau van Smetana. Na de pauze het bekende Russische verhaal Peter en de Wolf met de betoverende muziek van Sergei Prokovjev. Dit alles bewerkt voor piano, cello, viool en verteller.

Een spannende en speelse manier om kinderen te laten kennismaken met klassieke muziek maar ook volwassenen zullen er veel plezier aan beleven.

Aanmelden
Wil je er bij zijn? De voorstelling is op zaterdag 7 september om 14.30 uur in de bibliotheek in Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2. De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan op www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek.