ALKMAAR - Deze zomervakantie organiseert Alkmaar Sport een snelcursus voor zwemdiploma B en diploma C in zwembad De Hout. Het is mogelijk om het B-diploma in drie dagen en het C-diploma in 5 dagen te halen. Ook kinderen die geen zwemlessen volgen bij Alkmaar Sport, kunnen deelnemen aan de snelcursus.

Op maandag 20 juli en donderdag 23 juli starten de snelcursussen voor het B-diploma. Deze cursussen duren 3 dagen. De snelcursus voor het C-diploma start op maandag 3 augustus en duurt 5 dagen. Alle zwemlessen vinden plaats in zwembad De Hout en starten om 09.00 uur en eindigen om 13.00 uur. Wanneer een kind het diploma niet binnen deze dagen behaald, kan hij of zij kosteloos doorstromen naar de reguliere B- of C-zwemlessen in zwembad De Hout of zwembad Hoornse Vaart. De kosten voor het B-diploma bedragen € 175,- en voor het C-diploma € 206,-

Meer informatie
Aanmelden kan via de receptie van zwembad De Hout tijdens de openingstijden van het bad op telefoonnummer 072 – 548 9325, of via kashout@alkmaarsport.nl. Meer informatie over deze snelcursus is te vinden op de website, www.zwembaddehout.nl/snelcursus.