ALKMAAR - Je hebt een slimme telefoon of tablet maar vindt het moeilijk of eng om die te gebruiken. Lukt het downloaden van apps niet? Wil je weten hoe foto's te versturen via de telefoon of tablet? Of loop je tegen andere problemen aan op je telefoon of tablet. Geen nood. Seniorweb Alkmaar organiseert een smartphone café in de bibliotheek waar je met al je vragen terecht kunt. Er is eens per maand een smartphone café. De start is op donderdag 19 januari 2023 van 14.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek in Alkmaar Centrum.


Er kan heel veel met een smartphone en andere slimme apparaten, maar soms is het gebruik ervan lastig. Seniorweb Alkmaar houdt een inloopmiddag waar je vragen kunt stellen over het gebruik van de smartphone of tablet. Ervaren bibliotheekmedewerkers en vrijwilligers van SeniorWeb Alkmaar helpen je verder. Of je nu een iPhone, Android, iPad of ander type hebt: we helpen je op weg. Je kan ook langskomen met vragen over laptops.

In januari, maart en mei 2023 is het Smartphone café in de Bibliotheek in Alkmaar Centrum en in februari en april 2023 zijn we in de bibliotheek in de Mare. Houdt voor de juiste datums van de smartphone cafés de nieuwsbrief van Seniorweb en de website van de bibliotheek in de gaten. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen en de hulp is gratis.