ALKMAAR - Denk jij na over een toekomst als beeldend kunstenaar, fotograaf, modeontwerper, architect, grafisch ontwerper of kunstdocent en wil je toelating doen voor een kunstvakopleiding? Dan is SLASH Kunstwerkplaats echt iets voor jou!

SLASH kunstwerkplaats is een intensieve beeldende cursus die werkt met thematische blokken, waarbij je telkens in aanraking met een andere beeldende uiting of kunstrichting. Je leert werken met verschillende beeldende materialen en technieken, vanuit je eigen fascinaties en thema’s. De lessen worden gegeven door verschillende gastdocenten, beeldend kunstenaars en ontwerpers. De docenten begeleiden je hierbij in je persoonlijke ontwikkeling. Daardoor bouw je aan een brede portfolio waarmee je toelating kunt doen.
Daarnaast krijg je verdieping en hedendaagse thema’s over kunst en cultuur aangereikt.

Tijdelijke projecten of deelname aan kunst en media festivals kunnen onderdeel zijn van het programma. SLASH zit dicht op de hedendaagse kunstpraktijk en actualiteit, en er kan daardoor snel aangehaakt worden bij culturele evenementen.
Aan het einde van het jaar ordineren we met elkaar een portfolio show, een eindpresentatie met beeldend werk en er zijn eindgesprekken.

Kijk ook op Instagram @slash.artiance
Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar
www.artiance.nl/cursus/slash/