BERGEN - Ook dit jaar willen alle kinderen Sinterklaas graag een warm welkom heten in ons dorp. Dit gaat gebeuren met een grootse Intocht op zondag 18 november a.s.

De route is als volgt: Hoflaan – Dorpsstraat – Kerkstraat – Breelaan – Plein – Jan Oldenburglaan – Breelaan – Vijverlaan – Prinsesselaan – Stationsstraat – Breelaan – Raadhuisstraat – Ruïnekerk. In de stoet rijden en lopen, behalve de koets met Sinterklaas, natuurlijk ook alle Pieten mee. De Politiepiet gaat weer voorop, en verder zullen Kapiteinspiet, Opa en Oma Piet, de Muziekpiet, Pietje Peu en alle anderen zich weer laten zien en horen.

Onderweg is er weer veel muziek om de stoet te begeleiden, onder andere van de Coole Piet en Pietenband Zo Niet Dan Toch uit Madrid. Sinterklaas zal hier ongeveer om 14:30 uur aankomen en officieel welkom geheten worden. Hierna gaat Sinterklaas naar het Sinterklaashuis om wat te rusten en alle tekeningen te bekijken en gaan alle Pieten hard aan het werk om zondagnacht alle schoentjes te kunnen vullen.

Adres Sinterklaashuis
Oorsprongweg 3
1871 HA Schoorl
Intocht Sinterklaas 2018
Zondag 18 november om 13:00.
Openingstijden Sinterklaashuis
20 november t/m 5 december 2018, van 11:00 tot 16:30 (26 november gesloten!).
De entree bedraagt € 3,50.
Let op: de kassa sluit om 16 uur.