ALKMAAR - Ook in het nieuwe theaterseizoen programmeert TAQA Theater De Vest een drietal voorstellingen in de serie Dinsdag Matinee. De serie is in het leven geroepen voor theaterliefhebbers die ’s avonds liever niet meer de deur uit gaan. De voorstellingen, die vooral het oudere publiek zullen aanspreken, zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden de theaterbezoeker een gezellige middag uit. Na afloop wordt in de bovenfoyer een nagesprek met de acteurs/ muzikanten georganiseerd.

Poëtische liedteksten, Indo- verhalen en muziek en Lennaert Nijgh- programma

Op dinsdag 9 november brengt Mylou Frencken, de ‘ongekroonde koningin van het kleinkunstlied’, samen met topgitarist Ronald Schmitz, de betoverende voorstelling ‘Aanwaaien’. Zandtekenares Gerrie Hondius maakt er ter plekke magische tekeningen bij. Tante Lien (Wieteke van Dort) en Ricky Risolles, de wereldberoemde Indo-cabaretier, laten hun kijk op hun hun Indisch – zijn horen in het programma ‘Ya, dat is iets Indisch’, op dinsdag 7 december. Ze worden daarbij ondersteund door een fantastische band met Indische muzikale grootheden. Op dinsdag 22 februari nemen Josée Koning en Jim de Groot je mee in de verrassende wereld van Lennaert Nijgh. Geniet in een verrassende voorstelling van tophits van ‘Het Land van Maas en Waal, Malle Babbe en Meester Prikkebeen.

Meer informatie en toegangskaarten
De voorstellingen in de Dinsdag Matinee- serie beginnen om 14.00 uur; de toegangsprijs per voorstelling bedraagt € 19,50 (incl. drankje en garderobe). Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor alle informatie en het reserveren van toegangskaarten.