ALKMAAR - SeniorWeb Alkmaar houdt Open Dag op zaterdag 28 augustus 2021 van 11.00 tot 14.00 uur in Bibliotheek De Mare, Laan van Straatsburg 2. SeniorWeb Alkmaar en Bibliotheek Kennemerwaard zijn afgelopen zomer een samenwerking aangegaan. De cursussen en activiteiten van SeniorWeb Alkmaar zijn bij de vestiging in Bibliotheek De Mare ondergebracht. Naast een eigen cursusprogramma, verleent SeniorWeb Alkmaar ook haar diensten tijdens de inloopspreekuren van de bibliotheek. Beide organisaties helpen volwassenen in het ontwikkelen van hun digitale vaardigheden door middel van inloopspreekuren, workshops en cursussen. Kom voor meer informatie en het aanbod naar de open dag.

SeniorWeb

SeniorWeb Alkmaar zet zich in vanuit de doelstelling, om de digitale wereld begrijpelijker te maken en de vaardigheid van senioren hierin te bevorderen en te ontwikkelen. Dit geldt voor het gebruik van digitale apparaten als de smartphone, laptop/pc en tablet. Maar ook op het gebied van online veiligheid en privacy bieden we hulp. Op de website van SeniorWeb Alkmaar www.seniorweb-alkmaar.nl staan alle activiteiten en het cursusprogramma van SeniorWeb Alkmaar vermeld.

Bibliotheek Kennemerwaard
De bibliotheek is een daadkrachtige, toekomstgerichte en verbindende organisatie. Die in samenwerking met partners een bijdrage levert aan het zelfstandig functioneren van burgers, opdat zij bewust, kritisch en actief mee kunnen doen in de samenleving.

Activiteiten in samenwerking met de bibliotheek, zoals de inloopspreekuren van de Bibliotheek, themamiddagen en workshops, worden vermeld in de agenda van de bibliotheek: www.bknw.nl/agenda.