ALKMAAR - Op 3 september startte het nieuwe seizoen bij Scouting Graaf Daron. Vanaf dan zijn alle leden wekelijks weer welkom voor de avontuurlijke activiteiten van Graaf Daron.

Gave activiteiten!
Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten zijn heel divers. Van het organiseren van een verkiezing van de stoerste scout tot het lopen van een spannende natuurtocht. Maar ook primitief wijze pizza's bakken in een houtgestookte oven, abseilen, tokkelen, vuur maken en weekendkampen staan op het programma. Maar dat is uiteraard nog niet alles.

Zomerkampen
Tijdens de zomerstop hebben de verschillende leeftijdsgroepen niet stilgezeten, ze zijn in verschillende delen van Nederland en ook daarbuiten op zomerkamp geweest. De welpen, scouts en bevers (leden van 4 t/m 15 jaar) hebben een week doorgebracht in Ommen en hebben daar een week vol met leuke, spannende en uitdagende activiteiten achter de rug. De explorers en roverscouts(15 t/m 21 jaar) hebben het nog verder gezocht, zij zijn naar het buitenland gegaan en waren in België.

Laat je uitdagen!
Kan jij wel tegen een stootje? En spreken de activiteiten die hierboven staan opgenoemd je aan? Kom dan eens bij ons kijken! Je kunt ons vinden op elgerweg 103 in Alkmaar. Je mag drie keer gratis komen kijken. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: graafdaron.nl