ALKMAAR - MEE & de Wering start op dinsdag 26 oktober met een nieuw project. Ben jij 16 tot 27 jaar, wonende in de gemeente Alkmaar, en sta je te springen om een volgende stap te zetten richting opleiding of werk? Dan is Scoren met skills iets voor jou! Deelname is gratis.

Elk traject van dit project bestaat uit twaalf weken. In de eerste twee weken leer je de andere deelnemers en coaches kennen. We bekijken wat jij leuk vindt, waar je goed in bent en we gaan werken aan jouw toekomstplan. De volgende tien weken ga je aan de gang met het programma:
· Je krijgt inspirerende workshops.
· Werkgevers komen hun bedrijf en branche bij jou pitchen.
· Je gaat samen met andere deelnemers langs bij bedrijven of opleidingen.

Je gaat meedraaien in het bedrijf van jouw keuze. Een collega wordt jouw coach. Daarnaast krijg je aanvullende trainingen. Zo doe je werkervaring op bij een bedrijf in de sector waar je zou willen werken. Aan het einde heb je een toekomstplan gemaakt en weet je wat je wil: een betaalde baan, opleiding, een combinatie of een vervolgtraject.

Aanmelden en meer informatie
Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met projectmedewerker Rik Wijnker, via 06 - 418 92 423 of r.wijnker@meewering.nl. Voor aanmelden en meer informatie, ga naar www.meewering.nl/ik-zoek-hulp/werk-leren/project-scoren-met-skills.