ALKMAAR - Het verhaal van Alkmaar bestaat uit zoveel verschillende aspecten en iedereen die er woont, werkt of de stad bezoekt vertelt zijn eigen versie van het verhaal. We zijn benieuwd naar deze verschillende invalshoeken, daarom wordt de hulp ingeroepen van alle Alkmaarders die middels een enquête kunnen helpen bij het vormgeven van het overkoepelende verhaal door hun kijk op Alkmaar te delen.

Samen met de Alkmaarse organisaties en bewoners wordt Het overkoepelende verhaal van Alkmaar geschreven. Melanie Goudsblom, adjunct-directeur bij Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing benadrukt het belang van een duidelijk verhaal: “

Door ervoor te kiezen om bepaalde aspecten van Alkmaar te benadrukken, krijgt men een duidelijk beeld van wat Alkmaar uniek maakt. Een eenduidig en gedragen verhaal van wat Alkmaar te bieden heeft op het gebied van wonen, bezoeken, studeren en bedrijfsvestiging. Als we allemaal hetzelfde verhaal vertellen, maakt dat het beeld wat mensen van Alkmaar hebben sterker”

Of je nu een geboren Alkmaarder bent of hier pas bent komen wonen, in het centrum woont of in één van de omliggende dorpen, jouw verhaal over Alkmaar is van belang. Laat via de enquête weten waar jij aan denkt bij Alkmaar en wat jouw Alkmaar uniek maakt. Het invullen van de enquête duurt slechts 5 minuten, maar jouw stem zal een blijvende impact hebben op hoe Alkmaar wordt gepresenteerd aan de rest van de wereld. Klik op de link om de enquête in te vullen:

https://surveys.enalyzer.com/survey/linkindex?pid=sugeg2c2

, scan de QR code of kom langs bij de Alkmaar Store/VVV Alkmaar om de enquête in te vullen.